Ελάτε μικροί και μεγάλοι να φτιάξουμε κουραμπιέδες, να στολίσουμε το δέντρο μας, να ψάλουμε τα κάλαντα, να διαβάσουμε Παπαδιαμάντη και να φάμε παραδοσιακούς λουκουμάδες!

-Στις 22/12 τα παιδιά φτιάχνουν κουραμπιέδες στις 12:00 το μεσημέρι.

-Στις 23/12 το πρωί μετά τη Θεία Λειτουργία τα παιδιά ψάλλουν τα κάλαντα και μοιράζουν τους κουραμπιέδες τους. Στην αίθουσα του Ναού θα υπάρχει πρωινό για όλους και τα παιδιά θα μας συντροφέψουν με Χριστουγεννιάτικες ιστορίες.

-Στις 23/12 το βράδυ στις 7 μ.μ. παραδοσιακά διαβάζουμε Παπαδιαμάντη, ακούμε μουσική και τρώμε σπιτικούς λουκουμάδες.

-Στις 24/12 στις 7 μ.μ. αρχίζει η Χριστουγεννιάτικη αγρυπνία σύμφωνα με το Αγιορείτικο τυπικό και μετά το πέρας θα ακολουθήσει το Χριστουγεννιάτικο δείπνο.

-Το πρωί στις 25/12 στις 6 π.μ. θα αρχίσει ο Όρθρος και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα προσφερθεί εορταστικό πρωινό.

Σας προσκαλούμε στη Χριστουγεννιάτικη δωροέκθεσή μας. Οι κυρίες της ενορίας και τα παιδιά φτιάχνουν νηστίσιμους κουραμπιέδες και άλλα γλυκά, δώρα για τους αγαπημένους σας και εσάς και το παραδοσιακό ζεστό κρασί των Χριστουγέννων. 

Και μη ξεχνάμε το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι των αδελφών μας που μας έχουν ανάγκη! Η τράπεζα τροφίμων της ενορίας μας περιμένει τις προσφορές σας!

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 21 0804 4011

Σας περιμένουμε στη φιλόξενη ενορία μας!